Passend personeelsadvies voor elk bedrijf

Wilt u als ondernemer of P&O functionaris ontzorgd worden bij uw operationele werkzaamheden? Schakel Meulendijks PZ Advies in voor tijdelijke of permanente diensten. Ons personeelsadvies- en opleidingsbureau in Noord-Brabant ondersteunt uw bedrijf op elk gebied van het personeelsbeleid.

Directeur Mathy Meulendijks is uw persoonlijk adviseur en vertaalt actuele, wettelijke en  CAO-bepalingen naar praktische toepassingen binnen uw bedrijf. Hierbij komt de efficiency in uw personeelszaken op de eerste plaats. 

Deel deze kennis ook met uw medewerkers op de salarisadministratie en P&O afdeling. Meulendijks PZ Advies verzorgt daarvoor diverse opleidingsprogramma's zowel incompany als open inschrijving:

Ook als u een kleine onderneming heeft, heeft u profijt van een cursus. U heeft alle kennis in huis en bespaart zo kosten op een P&O-medewerker of salarisadministrateur. 

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op en bel 0492 - 38 22 90.

Personeelsadviseur Mathy Meulendijks

Aangenaam, ik ben Mathy Meulendijks directeur van Meulendijks PZ Advies in Aarle-Rixtel, Noord Brabant. In 1999 begon ik mijn eigen bedrijf  na 19 jaar voor Deloitte te hebben gewerkt.

Leuk aan mijn baan is dat ik u kan ontzorgen in de vorm van personeelsadvies, procesbegeleiding of opleidingen. Mijn drive is mijn vakkennis en ervaring met anderen delen. Ik geniet iedere dag van de gesprekken die ik heb met ondernemers. Van multinational tot een kleine eenmanszaak, ik help iedereen graag.

Heeft u hulp nodig bij uw personeelsbeleid of wilt u een PDL opleiding volgen? Stuur me dan een bericht.