Uw personeelsadviseur in Noord-Brabant

Wilt u als werkgever weten hoe u uw personeelsbeleid kunt verbeteren? Meulendijks PZ Advies is hierin expert. Van kleine onderneming tot multinational. Wij geven sinds 1999 personeelsadvies aan grote en kleine bedrijven. Het resultaat? Een gericht advies waar u direct mee aan de slag kunt. 

Actuele arbeidsvoorwaarden 
Meulendijks PZ Advies ondersteunt u op elk gebied van personeelsbeleid. Van het vertalen van wettelijke CAO bepalingen naar praktische toepassingen binnen uw bedrijf tot het opzetten van regels in een personeelsgids. Ook helpen wij u graag bij het opstellen en aanpassen van arbeidsovereenkomsten. Zo checken we of ze gebaseerd zijn op het totaal van regels en regelingen en de actuele wetgeving.

Verder helpen we u bij het opstellen en toetsen van onder andere:

  • functieomschrijvingen en functiewaardering
  • benchmark / opzetten loongebouw
  • specifieke regelingen zowel arbeidsrechtelijk als fiscaal
  • arbeidsvoorwaarden à la carte
  • toepassing / invoering wettelijke bepalingen
  • harmonisatie van arbeidsvoorwaarden
  • vergoedingen en verstrekkingen: de werkkostenregeling
  • administratieve organisatie

Ontdek wat het Opleidingsprogramma u biedt
Wilt u de kennis van uw medewerkers verhogen? Maak dan gebruik van ons uitgebreide Opleidingsprogramma. Vraag informatie aan. Meulendijks PZ Advies biedt bijvoorbeeld de in company PDL opleiding aan.

Uw eigen salarisadministrateur met onze PZ Service
Alle voordelen van een eigen salarisadministrateur maar niet de overhead? Vooral voor kleine ondernemingen kan het bedrijfs-
economisch moeilijk zijn om een P&O-medewerker of salarisadministrateur in dienst te nemen. In deze gevallen biedt onze PZ Service uitkomst.

Bespaar veel tijd op uw personeelsbeleid
Omdat ons uitgangspunt de zakelijke kant van personeelsbeleid is hechten we ook veel waarde aan de efficiency in uw personeelszaken. Ons geïntegreerde Personeels Informatie– en Loonadministratie systeem levert die efficiency voor uw bedrijf.

Heeft u vragen?
Bel 0492 - 38 22 90